18 év alatti csoportos gyógyúszás

A mai gyermekek túlnyomó többsége mozgásszegény életet él. A kevés mozgás szerepet játszik a gyenge immunrendszer, illetve a különböző testtartási problémák kialakulásában. A gyermekkorba szerzett betegségek felnőttkorban halmozottan jelentkeznek fokozódó tünetekkel.

Nagymedencés gyógyúszó foglalkozások különböző gerinc- ,mellkas deformitásokra:
-Idiopathiás gerincferdülés
-Scoliosis
-Scheuremann- és Spergel-féle deformitások
-Kyphosis-lordosis
-Ferde nyak, lapos hát, tyúk mell, tölcsér mell..
-A láb derformitásaira vérnyomás problémákra és túlsúlyra.

Klubunk kiemelkedő szerepet kíván vállalni a gyermekek egészséges életmódra nevelésében a rendszeres testmozgás lehetőségének biztosításával. Ebből a célból indítottuk el a 18 éves kor alatti gyermekek részére a gyógyúszást, mely egy társadalombiztosítási támogatással igénybe vehető ellátás, ezért a gyermekek részére térítésmentes.
A foglalkozásokra heti rendszerességgel két nap áll rendelkezésre. A gyógyúszás lehetőséget biztosít arra, hogy szakember irányításával, az egészségmegőrzés és gyógyulás mellett az úszás személyiség-formáló áldásaiban (erő, céltudatosság, ügyesség, kitartás, bátorság, stb.) is részesüljön a gyermek!

A gyógyúszás segíti megelőzni a különböző betegségek kialakulását. Már meglévő betegségek gyógyulását eredményezi. Korrigálja a gerinc különböző deformitásait, javítja a tartási rendellenességeket, kedvezően befolyásolja a keringés- és légző rendszert, továbbá jó hatással van az idegrendszerre.

A gyógyúszás időtartama: 45 perc

További információk:

Erdélyi Krisztina
gyógyúszó oktató
+36-30-619 1779