Bemutatkozás

 

Kedves Érdeklődők, Kedves Szülők!

Az Eger Városi Úszóklub és Gyógyúszó Tanoda szeretettel vár minden sportolni vágyó felnőttet és gyereket!

Felnőtt sportolóinknak alkalma nyílik az úszás alapjainak és helyes technikáinak elsajátítására az oktatásainkon, illetve az edzeni- versenyezni vágyóknak becsatlakozni a Senior csoportunkba, ahol a rendszeres sportolás mellett garantált a testi-lelki felfrissülés, a jó társaság, és a versenyzési lehetőség is.

Gyógyúszó foglalkozásainkra differenciáltan lehet jelentkezni. Oktatóink sok éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek, akik mellett a beteg gyerekek is magabiztosan sajátíthatják el a feladatokat a terápia során.
A terápia kiegészítéseként lehetőség van egyéni vagy kiscsoportos gyógytornára is.

– 18 év alatti csoportos gyógyúszás, OEP által támogatottan is
– HRG – Hidroterápiás Rehabilitációs Gimnasztika egyéni és kis csoportos foglalkozások

Klubunk minden évben szervez Nyári táborokat, ahol az úszásoktatás mellett gyógyúszás, vízi torna és gyógytorna is tartozik a  programba a többi szabadidős tevékenység mellett. Mini-Manó táborainkba a kisgyermekek játékosan végzik a mozgásfejlesztő feladatokat, oktatóink segítségével.

2017-ben új szolgáltatással bővült rehabilitációs foglalkozásaink, a Kis Béka Tanodában szárazföldi speciális tornával várjuk azon gyerekeket, akik az organikus éretlenség tüneteit mutatják, magatartás zavarral vagy hiperaktivitással küzdenek, autisták, vagy más megkésett mozgás- és beszédfejlődés jeleit mutatják. 2018 augusztusától kognitív fejlesztés keretén belül figyelemzavarral,- autizmussal,-hiperaktivitással küzdők mellett, iskola éretlen, részképesség zavaros , vagy egyéb elmaradással rendelkező gyerekeket várunk fejlesztő foglalkozásokra.
Terápiáink által játékosan és hatékonyan fejlődhetnek Tanodánkban.

– TSMT I. (egyéni)
– Komplex Kognitív Fejlesztés
– Gyógypedagógiai és fejlesztő foglalkozások

További információkért keressen minket bizalommal a honlapon megtalálható elérhetőségeinken, vagy személyesen a Bitskey Aladár Uszodában!

Az EVUK oktatói

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük